Worskhops Najaar 2015 | Fotodoosje

Geplaatst in: scrapbooking, Workshop 0

De zomer loopt stilaan op zijn einde. En bij mij begint de knutselkriebel nu wel weer heel erg de kop op te steken. Ik wilde jullie vandaag graag uitnodigen voor een nieuwe workshop, die binnen enkele weken doorgaat bij mij thuis.

workshop fotodoosje

Dit fotodoosje maakte ik oorspronkelijk voor onze oma’s voor Moederdag – misschien zag je het al eerder op mijn blog -, maar het kan eigenlijk aan elke gelegenheid aangepast worden. Met fleurig handgeschept papier maken we doorheen de namiddag een doosje, waarin een aantal foto’s van formaat 10x15cm en tussenblaadjes passen. We werken af met bloemen en andere leuke spulletjes. Kleur van de bloemen en afwerking naar eigen smaak.

Mother's Day Photo Box by Els Brigé

Deze workshop vindt plaats op zaterdag 19 september en op zaterdag 10 oktober, steeds van 13.30u tot 17.30u. Prijs: 18€.

Zoals reeds vermeld, gaat deze workshop bij mij thuis door. De plaatsen zijn dus beperkt en vooraf inschrijven is noodzakelijk. Info en inschrijven kan via email (els . brige @ belgacom . net), of via het contactformulier op de workshoppagina.

Ik hoop dat jullie er terug bij zijn!

Els.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *