Workshops Programma Najaar 2013

Geplaatst in: Workshop 0

Het voorbije weekend maakte ik op Ratteljee mijn workshop kalender voor het komende najaar bekend. Dit is hoe hij er op dit moment uitziet:

* Mini-album:

We maken een mini-album met prachtig papier en versieringen, en tal van verborgen vakjes. Deze workshop gaat door op zaterdag 28 september, van 13.30u tot 17.30u. Toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden, inschrijven is wel noodzakelijk. Prijs: 35 € (alle benodigdheden zijn in die prijs inbegrepen).

* Kerstkaarten:

Net zoals vorig jaar maken we in de loop van de namiddag een 6-tal kerst- en nieuwjaarskaarten. Hieronder zie je de kaarten van de workshop van vorig jaar.

workshop kerstkaarten 2012

Deze workshop gaat door op zaterdag 16 november 2013, van 13.30u tot 17.30. En op zaterdag 7 december, van 13.30u tot 17.30u. Toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden, inschrijven is wel noodzakelijk. Prijs: 18 € (alle benodigdheden zijn in die prijs inbegrepen).

* Maandkalenders 2014:

Maak een prachtige kalender voor aan de muur, of eentje om op je bureau te staan voor het nieuwe jaar. Hieronder zie je een voorbeeldje van een bureaukalender van vorig jaar.

2013 Desk Calendar front

Deze workshop gaat door op zaterdag 23 november 2013, van 13.30u tot 17.30u. Toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden, inschrijven is wel noodzakelijk. Prijs: 20 € voor een bureaukalender, 25 € voor een wandkalender (alle benodigdheden zijn in de prijs inbegrepen).

Al deze workshops gaan bij mij thuis, te Waarschoot, door. Wil je echter graag eens een aantal mensen bij jou thuis uitnodigen voor een namiddag of avondje scrappen, dan kom ik ook bij jullie langs. De bovenstaande data hoeven dan niet gevolgd te worden.

Inschrijven kan via e-mail, of via het contactformulier op mijn workshop-pagina.

Ik hoop van harte jullie te mogen verwelkomen!!

Els.

0 Responses

  1. Lalo
    | Beantwoorden

    I can’t find my google translate button today but I know that awesomeness and know whoever takes a class from you will be super lucky 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *