Workshop My Girl – My Boy

Geplaatst in: Workshop 0

Ik had al langere tijd zin om eens een workshop samen te stellen. Uiteindelijk besliste ik er voor te gaan en ging ik aan het werk. Vandaag mag ik jullie met enige trots mijn eerste workshop voorstellen. Hier zie je enkele sneaks om jullie te doen watertanden. Wie zondag langs komt op Ratteljee kan de pagina’s al volledig zien (en kan daar ook ter plaatse inschrijven).

Maak twee layouts met de prachtige Dear Lizzy Neapolitan collectie. Ik maakte een layout over mijn dochter en één over mijn zoon. Met dezelfde lijn kan dus zowel een meisjesachtig als een jongensachtig project worden gemaakt. Maar je hoeft uiteraard geen jongen en meisje te hebben om deel te kunnen nemen aan de workshop. Met wat kleine aanpassingen kunnen jongens of meisjes, huisdieren, hij en zij, voor en na, vakantiefoto’s, enz. Alle combinaties zijn mogelijk. Zowel gevorderde scrappers als nieuwelingen kunnen deelnemen.

Momenteel zijn er twee data voorzien voor deze workshops: donderdag 7 juni en zaterdag 16 juni, beide in de namiddag van 13.30u to 17.00u. De plaatsen zijn beperkt, dus twijfel niet te lang. De workshops gaan normalerwijze door bij mij thuis (Waarschoot), maar als er iemand een groepje van een 6-tal personen kan verzamelen en gastvrouw wil zijn voor de namiddag, kan ik ook bij jullie langskomen (mits een kleine vergoeding bij grotere afstanden natuurlijk). In dat geval is ook de datum bespreekbaar.

De workshop kost 35€. Alle scrapmaterialen zijn in de prijs inbegrepen. Op het einde van de namiddag ga je naar huis met twee (bijna) afgewerkte layouts, de overschot van je scrapspullen, en de nodige inspiratie om je restjes papier enz ook nog te gaan gebruiken.

Wat je natuurlijk zelf nog mee moet brengen zijn: snijmat en mes/schaar, potlood en meetlat, lijm/tape, foto’s, enz. Bij inschrijving ontvang je van mij nog een e-mail met de details voor de namiddag.

Inschrijvingen en meer info kan via e-mail of via het contactformulier, dat je in de menubalk hierboven vindt.

Ik hoop van harte jullie te mogen verwelkomen!

Els.

(To my international friends: This is a blogpost for my local followers and visitors, in which I’m introducing my very first workshop for two layouts featuring Dear Lizzy’s Neapolitan collection.) 

0 Responses

 1. Anneke
  | Beantwoorden

  Els, ik zou zo graag komen, het ziet er prachtig uit, maar op 7 juni moet ik werken (ik begin op 1 juni bij een nieuwe werkgever) en op 16 juni huwt mijn zus. Ik hoop dat je heel snel volgeboekt bent zodat er je nog een workshop moet organiseren ;o) Veel succes!

  • bestamped
   | Beantwoorden

   Hoi Anneke,

   Jammer dat het niet voor je past. Maar ik heb nog al een aantal mensen, die op die dagen niet kunnen. Dus ik denk dat er nog een extra datum kan bijkomen. Ik hou jullie zeker op de hoogte via Facebook en mijn blog. Ik zou je er graag bij hebben.

   Groetjes,

   Els

 2. tsurutadesigns
  | Beantwoorden

  oohhh..a workshop? I wish I could go:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *