Verjaardagsgiveaway/Birthday giveaway

Vandaag is Els Brigé design jarig. 3 jaar geleden drukte ik met kloppend hart op de knop om het startsein van de winkel en de nieuwe site te geven, niet goed wetend wat ervan te verwachten. In die 3j hebben we honderden mooie projecten zien passeren op ons blog, onthaalden jullie onze stempels en stansen met veel enthousiasme, mocht ik me gelukkig prijzen met creatieve teamleden, en kregen we heel veel leuke reacties op ons werk. Voor dit alles een welgemeende dankjewel!! – Today Els Brigé design is having a birthday.  years ago I pressed the button anxiously to kick off the store and new site, not knowing what to expect. During those 3 years we’ve seen hundreds of beautiful projects on our blog, you reacted enthusiastically to our stamps and dies, was I lucky to have creative teammembers, and we received many many sweet comments on our work. For all of that sincerely ‘thank you’ !! 

Een verjaardag, daar horen natuurlijk cadeautjes bij. Er zijn 3 giveaways, elk voor een cadeaubon van 25 euro voor onze online winkel: eentje hier op ons blog, eentje op Instagram, en eentje op onze Facebook-pagina. Je kan aan elk van de 3 deelnemen. – A birthday off course also means presents. We have 3 giveaways, each for a 25 euro gift certificate to our online store: a giveaway here on our blog, one on our Instagram, and one on our Facebook page. You can enter all 3. This giveaway is open to international readers too, but bare in mind all sentiments on our stamp sets are in Dutch (some have mainly images however).

Om kans te maken op die cheque van 25euro voor deze bloggiveaway, schrijf je hieronder een berichtje. Laat ons weten welk blogproject van de voorbije 3 jaar jij het mooiste/leukste/creatiefste vond en waarom. Graag maar één berichtje per persoon aub. Deelnemen kan tot en met vrijdagavond 23.59u. Winnaars van alle 3 de giveaways worden maandag bekend gemaakt. Veel succes! – To have a chance on winning the 25 euro of the blog giveaway, leave a comment below. Tell us which blogproject from the past 3 years was your favorite and why. Please only one comment per person. You can enter until Friday at midnight GMT. Good luck!

Morgen krijgen jullie alweer een project van Evy te zien. Graag tot dan! – Tomorrow Evy is sharing another project on our blog. We hope to see you then!

Els.

10 Responses

 1. Margreet Dijkstra
  | Beantwoorden

  Hiep hiep Hoera! Gefeliciteerd Els met je 3 jarig bestaan van je winkel en site.
  Ik doe mee met je actie en heb een kaart uitgekozen van de 7e mei 2018!
  Deze kaart van Evy is zo orginieel en de kleuren zo lekker zomers. Fel roze wit en goud een
  hele mooie combinatie van kleuren! De achtergrond mooie bloemen met versamark gestempeld en
  embossingpoeder in de kleur goud!
  Een eyecather is het woord: Hallo in goud! En de kleine tag op de kaart komt zo leuk uit!
  Dit is mijn favouriet!
  Groetjes van:

  Margreet

 2. Rhodé
  | Beantwoorden

  Gefeliciteerd! 3 jaar alweer, wat gaat de tijd snel!
  Ik heb gekozen voor de kaart van Mariken, gepost op 24 april 2017. Zo’n lief kaartje! Ik vind het zo leuk dat het kaartje allerlei details bevat en toch niet ‘druk’ oogt. Het ruitje, de halve cirkel met daarin het tafereeltje en dan het konijntje dat er net iets buiten valt. De tekst die half rond loopt is ook zo leuk bedacht. En wat een verrassing dat dit kaartje uiteindelijk bij mij thuis op de kast stond! Dat maakt dit kaartje extra speciaal voor mij!

 3. Greet
  | Beantwoorden

  Dikke proficiat met je driejarig bestaan!
  Ik heb gekozen voor het kaartje van Kristel van 3 oktober 2016.
  Bloemenkaarten zijn altijd leuk maar met aquarel hebben ze nog iets extra vind ik.
  De frisse kleuren en het slordige waterverfeffect maken het helemaal af. De wens in zwart geeft een mooi contrast.
  Groetjes

 4. Elles
  | Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd!
  Ik bekijk nog regelmatig de blogpost van gastdesigner Cornelie, van 17-11-2016.
  Ze heeft daar 3 creaties gepost, en alledrie zijn ze even mooi!
  Die blogpost is blijven hangen omdat ze bij het laatste project een supermooi label heeft gemaakt, met 2 kleuren gestempeld. En omdat ik het ontzettend leuk vind om labels te maken, heb ik hem al vaak nagemaakt.

 5. Elles
  | Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd!
  De blogpost die bij mij is blijven hangen, en die ik nog regelmatig op zoek is die van gastdesigner Cornelie.
  Ze heeft op 17-11-2016 3 hele mooie creaties geplaatst. Vooral het labeltje wat in 2 kleuren is gestempeld vind ik zo mooi! Die maak ik regelmatig na.

 6. Elles
  | Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd!
  De blogpost die ik nog regelmatig bezoek is die van gastdesigner Cornelie.
  Haar post van 17-11-2016 bezoek ik nog regelmatig, en dan vooral om te kijken hoe dat mooie labeltje met de 2 kleuren ook al weer is gemaakt. Ik heb hem al diverse keren nagemaakt, in verschillende kleuren. Zo eenvoudig om te doen, maar met zo’n mooi resultaat.

 7. Elles
  | Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd!
  De blogpost die mij bij is gebleven, en die ik nog regematig bezoek, is die van gastdesigner Cornelie.
  Op 17-11-2016 heeft zij een 3-tal creaties gepost, die alledrie supermooi zijn.
  De reden waarom ik die blogpost nog regelmatig bezoek is om te kijken hoe het mooie labeltje met de 2 kleuren ook al weer is gemaakt:). Zo eenvoudig om te doen met zo’n leuk resultaat!

 8. LindaCrea
  | Beantwoorden

  Gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan van Els Brigé Design! Een mooie mijlpaal. Wow, de mooiste creatie kiezen van de afgelopen tijd.. wat een lastige opgave. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de kaart ‘Snel weer beter’ van Inge op 12 jan 2017. Ik vind de kaart erg mooi qua stijl en kleurgebruik. Prachtig gekleurde afbeelding en stoere zwarte letters. Ik hoop dat er snel weer een nieuwe collectie komt 🙂 dat zou leuk zijn! Groetjes, Linda

 9. Marieke
  | Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd! Ik vindt Ellen haar kaarten altijd super ik kies voor Lief klein wonder van 7 april 2016. De kaart is vrolijk en origineel. De focus ligt in het midden waardoor de stempels tot zijn recht komen.

 10. Danielle
  | Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je jubileum! Het was geweldig dat er eindelijk iemand kwam met mooie Nederlandstalige teksten met snijmallen erbij!! Ga zo door 🙂 Als favoriet kies ik jouw eigen rendierkaartjes van december 2017. Die post gaf zo goed weer hoeveel mogelijkheden er zijn met deze set, super gedaan!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *