Shop update | Project Life Maandtitelkaarten

Beginnen jullie ook zo stilaan aan een nieuw scrapbookjaar te denken? Bij mij begint het toch te kriebelen.

Ik hou ondertussen reeds 6 jaar een Project Life album bij, en sinds enkele jaren werk ik met maandelijkse spreads. Een format dat mij het beste lijkt te liggen. Wekelijkse spreads hou ik moeilijk bij en ik heb vaak niet genoeg foto’s om een dubbele spread te vullen nu de kinderen wat ouder worden. Maandelijks lukt me beter.

Nu maakte ik de voorbije jaren reeds enkele sets van maandelijkse titelkaarten voor mezelf. Het leek me echter leuk om die ook met jullie te delen. Daarom staan vanaf vandaag 2 sets maandtitelkaartjes in onze online winkel.

Allereerst een set met de maanden groot uitgeschreven overheen het kaartje en een kleinere Engelse quote eronder.

De tweede set is iets subtieler met in het groot het maandnummer gecentreerd op de kaart, daaronder in fijne tekst de maand.

Deze heeft een heel andere vibe aan je album.

Beide sets zijn een downloadbaar product. Je print ze dus zelf thuis af. Een pdf, meegeleverd met je download maakt dit zelf printen heel eenvoudig en haalbaar met bijna iedere printer.

Zo, dat was het dan voor vandaag. Ik kom graag zaterdag bij jullie terug met de voorstelling van ons nieuwe team. Fijne jaarwisseling en tot dan!

Els.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *