September 2017 release

Vandaag bouwen we weer een feestje … hier is onze nieuwe eindzomer release. We hebben hele leuke dingen voor jullie in petto, als je’t mij vraagt. Ik hoop dat jullie het na het lezen van deze blogpost met me eens zullen zijn 😉

Vandaag wil ik jullie twee nieuwe stempelsets, twee nieuwe stanssets, en onze allereerste flairset voorstellen. Als eerste toon ik jullie graag de Ranonkel stempelset en bijpassende stansset.

Ik hou wel van mooie bloemenstempels. Ranonkels zijn Ă©Ă©n van mijn favorieten. Enkele bloemenschetsen zijn uiteindelijk uitgegroeid tot een volwaardige stempelset, die het toelaat de bloemen in verschillende samenstellingen te gaan schikken tot een mooi geheel.

Natuurlijk hoort er bij deze stempelset ook een bijpassende stansset, die het mogelijk maakt om je bloemen netjes uit te snijden.

 

Daarnaast stellen we jullie graag nog enkele speciale nieuwe producten voor. Met oktober als borstkankermaand in het vooruitzicht brengen we een aantal producten op de markt waarvan 50% van de opbrengst aan Think Pink zal worden geschonken voor onderzoek naar borstkanker.

Allereerst hebben we de Pink ribbon stempelset met een heleboel veelzijdige beterschaps- en steunwensen. Deze stempelset geeft een kleine knipoog naar het lint van de kankerverenigingen, maar ik wilde vooral ook een heel erg algemeen bruikbare stempelset maken.

 

Natuurlijk hoort bij deze set ook een stansset. Drie van de grotere wensen en het lint kregen een bijpassende stans.

Tot slot maakte ik ook een Pink ribbon flairset, waarvan eveneens 50% van de opbrengst naar Think Pink zal gaan. Het gaat over een set van 4 badges, die zowel bij het knutselen kunnen gebruikt worden, of die ook gewoon als pin kunnen gedragen worden op kledij, tas, etc. De twee flairs met tekst hebben een platte achterkant om te kunnen opkleven. De twee linten hebben een pin om op te spelden, maar kunnen natuurlijk ook op jullie creatieve projecten gebruikt worden.

Eind oktober zou ik al een eerste keer een bedrag willen storten op de rekening van Think Pink, maar ook daarna blijven we met deze producten het onderzoek naar borstkanker gewoon verder steunen. Ik hoop natuurlijk van ganser harte dat jullie enthousiast worden van onze 3 Pink ribbon producten, en dat we dus een mooi bedrag kunnen samenbrengen. Wil je graag meer lezen over Think Pink, dan kan dat op hun website think-pink.be.

Hopelijk begrijpen jullie dat we bij deze release om die reden geen kortingscode geven. We willen natuurlijk zoveel mogelijk geld kunnen doneren aan het goed doel. Dat weerhoudt er ons echter niet van om iemand van jullie plezier te doen met een stempel- en bijhorende stansset naar keuze 😉 Schrijf een berichtje bij deze blogpost en laat ons weten wat jullie van de nieuwe release vinden. Ga ook bij elk van onze designers een keertje langs en laat ook daar een berichtje na voor extra kansen. Graag Ă©Ă©n berichtje per persoon per blog. Maandag wordt een winnaar bekend gemaakt.

Zoals gewoonlijk ging ons designteam al met de nieuwe producten aan de slag. Zij verwelkomen jullie graag op hun blog of sociale media met leuke inspiratie met de nieuwe release.

Wat een prachtige kleurencombinatie, hé! Evy combineerde de beide stempelsets. Ze vertelt jullie op haar blog meer over deze knaller van een kaart.

Mooie softe kleuren en  heerlijke aquarel vind je bij Kristel op haar Instagram.

Elegante eenvoud met de Pink ribbon stempelset bij Moon op haar Instagram.

Ellen ging met beide stempelsets en de bijhorende stanssets aan de slag. Ook zij koos opnieuw voor hele sterke kleuren.

Dat was het voor vandaag. Heel veel plezier met blog hoppen (en misschien ook met shoppen)!!

Els.

9 Responses

 1. Cindy Meinders
  | Beantwoorden

  Prachtig!
  Naast het feit dat het steunen van dit doel alleen al hartverwarmend is, en iedereen daarom deze set(s) zou moeten aanschaffen, vind ik de sentimenten zo ontzettend mooi, veelzijdig en oprecht, dat ik dit gewoon in mijn collectie MOET hebben.

 2. Rhodé
  | Beantwoorden

  Wat een mooie release! Van bloemenstempels kun je er eigenlijk nooit genoeg hebben. En prachtig dat je ook iets met ‘Think Pink’ gedaan hebt. Er zitten echt goed bruikbare teksten bij. Een must have, wat mij betreft!

 3. Danielle
  | Beantwoorden

  Wauw, wat een leuke release! Super om ook nog het goede doel te steunen bij aankoop van de heel bruikbare tekststempel set. Die komt zeker bovenaan mijn verlanglijstje!! De ranonkelset is ook prachtig!

 4. LindaCrea
  | Beantwoorden

  Wow wat een gave release! Mooie bloemenstempel en wat een mooie producten van Think Pink! En nog mooier dat 50% naar het goede doel gaat. Ik ben fan (was ik al!) :D. Groetjes, Linda

 5. Margreet Dijkstra
  | Beantwoorden

  Heel mooi de ranonkel stempel en stansset. En leuke tekstjes. Bijzonder vind ik de pink ribbon stempel- en stansset. Ben ik nog niet eerder tegengekomen. Afgelopen week was er in Nederland de jaarlijkse collecte voor KWF kankerbestrijding. Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving met deze ziekte, en daarom zo belangrijk en tof dat je voor dit goede doel geld reserveert! Chapeau!

 6. Cornelie
  | Beantwoorden

  Mooi doel, goeie teksten. Nice!

 7. Nota Bene
  | Beantwoorden

  Een hartverwarmend initiatief! Persoonlijk vind ik de ranonkels de mooiste, heel veelzijdig.
  Groetjes, Nele

 8. Wiebine
  | Beantwoorden

  Prachtige sets komen er weer aan.

  • Els BrigĂ©
   | Beantwoorden

   Dank je, Wiebine!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *