Opruiming!

Ondertussen houd ik reeds meer dan 6j mijn online winkel open, en is het tijd om enkele producten eens drastisch af te prijzen. 

Eerst en vooral worden de ‘t Is je verjaardag, de Warme wensen, en de Welkom, baby stanssets vanaf nu sterk afgeprijsd. Van deze sets zijn geen stempelsets meer op voorraad en deze zullen waarschijnlijk ook niet meer terug aangevuld worden. Heb je nog geen bijhorende stansset, dan is het misschien nu wel het moment om toch nog je slag te slaan. Er zijn maar enkele exemplaren meer over.

Daarnaast gaan ook een aantal stempelsets in de aanbieding die door de jaren heen wat schade hebben opgelopen. Er zijn een aantal exemplaren van de Aquarel flamingo, de Mijnheer & mevrouw, en de Jij & ik stempelset, die door blootstelling aan licht een gele verkleuring vertonen. Al deze sets zijn al ‘een dagje ouder’. De stempels zijn daardoor echter niet beschadigd en werken nog steeds perfect, maar zijn niet meer mooi helder van kleur. 

Om die reden gaan deze producten nu in de winkel met een sterke prijsverlaging. Je kan alle afgeprijsde artikelen in onze winkel vinden onder de categorie ‘sale’. Het is zeker de moeite waard om er eens een kijkje te gaan nemen als je van leuke koopjes houdt!

Fijn weekend!

Els.

Els Brigé
Eigenaar van Els Brigé design

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *