Maart gastdesigner | Gerdine Scherrenburg

Voor deze maand heb ik Gerdine uitgenodigd als gastdesigner. Ze heeft een heerlijk rustige creative stijl, en springt al een tijd bij me in het oog met haar kaarten. Ze stelt zichzelf even aan jullie voor.

In het dagelijks leven ben ik docent Engels op een middelbare school. Verder volg ik de Master-opleiding. Gelukkig heb ik nog wel wat vrije tijd over en dan ben ik graag creatief bezig. Sinds een jaar of 8 ben ik actief met kaarten maken. Ik heb niet echt één specifieke stijl, maar kom wel vaak op Clean-and-Simple uit. Naast het kaarten maken werk ik ook graag met textiel.

Blog: handmadewithsaarandpien.blogspot.com

Instagram: @studiosaarandpien

Pinterest: gerdinesch

Uitleg bij de kaarten:

Voor de eerste kaart heb ik een achtergrond gesneden van scrapbookpapier van Simple Stories met een houtnerfprint. Met MFT stansen heb ik cirkels en takjes gestanst.

Ik heb de gefeliciteerd stempel van ’t Is je verjaardag gebruikt als sentiment. Een leuk detail is dan de stempel in het klein: met je verjaardag. Het geeft net dat extra accent aan een kaart.

Ik ben groot fan van de prachtige stempels van Papertrey Ink, maar het is natuurlijk wel jammer dat de teksten in het Engels zijn. Niet iedereen kan Engelse teksten waarderen. Daarom was ik ook zo blij met de Nederlandse teksten van Els. Ze passen prima bij de stijl van Papertrey Ink.

Voor deze kaart heb ik eerst een achtergrond gestempeld met twee woorden van Els’ stempelset ‘Warme Wensen’. Daarna met wat inkt vermengd met water lekker gespetterd. Dat geeft net dat extra detail aan een kaart.

Ik heb enkele bloemen uit de ‘Floral Sketches’ set van Papertrey gestempeld en gestanst. En een touwtje doet het altijd goed op een kaartje. Tot slot opnieuw ‘gefeliciteerd’ van de ’t Is je verjaardag set gestempeld.

Dankjewel, Gerdine, voor de mooie inspiratie!! Heel leuk hoe je de ‘Liefde’ en ‘Geluk’ stempels van de Warme wensen set hebt gebruikt voor je achtergrond.

Els.

SUPPLIES:

Sale
‘t Is je verjaardag Coördinerende stansset
‘t Is je verjaardag Coördinerende stansset
‘t Is je verjaardag Coördinerende stansset

LAATSTE STUKS!

Set van 2 dunne hoge kwaliteit craft dies. De snijmallen coördineren met de ‘t Is je verjaardag clear stempelset.

Oorspronkelijke prijs was: €12,99.Huidige prijs is: €3,99. Toevoegen aan winkelwagen
‘t Is je verjaardag Stempelset
‘t Is je verjaardag Stempelset
‘t Is je verjaardag Stempelset

Hoge kwaliteit clear stempel set. Afmetingen: 10×15 cm.

Heel leuk te combineren met de Welkom, baby clear stempel set. Bekijk ook de coördinerende stansset.

16,99 Lees meer

5 Responses

 1. LindaCrea
  | Beantwoorden

  Onwijs leuk gedaan, Gerdine! Ik vind je stijl heel gaaf en ook nu weer twee hele mooie kaarten! Groetjes, Linda

 2. Mariken
  | Beantwoorden

  Wat superleuk dat je gastdesigner bent vandaag! Ik volg je al lang, en geniet altijd van je prachtige kaarten! Deze ook weer, geweldige combi, de stempels van Els samen met Paper Trey Ink!!

 3. cornelie
  | Beantwoorden

  Hé Gerdine, ook te gast, wat leuk!! Ik volg je ook alweer een poosje, en heb je stijl ook gevolgd, want ook die is veranderd in die tijd. Ik vind wat je maakt altijd erg mooi, net als wat je met textiel doet, erg knap. Mooie wat je hebt gemaakt, ben weg van je kaart met de houtnerf achtergrond!

 4. Ellen H.
  | Beantwoorden

  Prachtig!!!

 5. Miranda V
  | Beantwoorden

  Super leuk dat Gerdine gastdesigner is! Ik ben ook fan van haar mooie werk, haar kaarten zijn qua kleur en opmaak altijd zo mooi in balans. Gerdine, je hebt twee leuke en mooie kaarten gemaakt als gastdesigner! Je hebt Els haar stempels goed in de spotlights gezet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *