Maart 2017 release

Woot woot! Vandaag is het eindelijk zover … šŸ™‚ Eerst en vooral wil ik jullie heel erg bedanken voor de vele leuke reacties, die ik tot nu toe al mocht lezen over de nieuwe release! Niettemin blijft dit voor mij toch altijd een spannend moment. Hier zijn onze nieuwe stempels en snijmallen:

Aangezien er binnenkort weer enkele leuke feestdagen aankomen, wilde ik bij deze release graag daar ook aandacht aan besteden. Vaderdag en moederdag mochten niet langer ontbreken in onze collectie, vond ik. Dus hier zijn ze.

Het werd een elegante en lieve moederdagset, ‘Mama’ genaamd, die enkele klassieke wensen in een modern kalligrafie-jasje steekt. En daarnaast zijn er ook enkele mooie quotes, die mama’s nog eens extra kunnen laten voelen hoeveel ze voor ons betekenen. Bij deze stempelset laten 2 van de grotere wensen je zelf ‘mama’ of ‘moeder’ invullen, zoals je dit zelf wenst. En natuurlijk is er ook een bijpassende stansset bij deze stempelset.

De vaderdagset werd eerder een stoere hipster stempelset met de naam ‘Superpapa’. Er zijn 3 silhouette stempels, en een heleboel wensen, die ook met elkaar te combineren zijn.Ā De ‘Superpapa’ stansset snijdt de volledige silhouetten van de stempelset, maar laat ook toe dat je baarden en haren apart stanst om te mixen en matchen naar wens. Een hele leuke set om mee te spelen šŸ˜‰

Naar analogie met de ‘Hallo’ stempelset en stans, brengen we dit voorjaar ook de ‘Bedankt’ stempelset met een pak keuze aan wensen en een bijpassende die. De ‘Bedankt’ stans staat op zichzelf. HijĀ hoeft dus niet noodzakelijk met de stempelset samen gebruikt te worden, maar coƶrdineert er natuurlijk heel mooi mee.

En last but not least, een stempelset waar ik zelf ook heel hard heb naar uitgekeken, de ‘Planner’ set. Vanaf nu gaan al je afspraken en to-do’s op een stijlvolle manier in je agenda.Ā Met deze set kunnen afspraken per kwartier ingepland worden. En er zijn een boel leuke icoontjes, die je agendapunten nog meer in het oog doen springen.

Al bij al is dit misschien wel Ć©Ć©n van mijn favoriete releases dusver. Ik hoop dat er ook voor jullie wel wat wils bijzit šŸ˜‰

Ons design team ging ondertussen natuurlijk al met de nieuwe producten aan de slag, en toont jullie al dat moois ook al even in actie. Hieronder vind je een voorproefje van de projecten, die ze maakten. Om meer te zien kan je doorklikken op hun naam, dan word je meegenomen naar hun persoonlijke blogs of sociale media waar je meer info en foto’s vindt.

Bij Sandra zie ik konijnevoetjes van de Knuffelkonijn stempelset, maar ook de mooie Bedankt woordstans.

Heel benieuwd wat Ellen voor jullie in petto heeft vandaag. Van de sneak word ik alvast helemaal vrolijk.

Mariken combineerde de bloem van de Hallo stempelset met de Bedankt stempels en stans, en maakte er iets prachtigs van.

Lekkere en mooie kaartjes bij Inge vandaag šŸ˜‰

Mirjam maakte een prachtige layout met de Superpapa stempelset en stansen. Ze toont jullie meer op Instagram en Facebook.

Moon had een super origineel ideetje met de Superpapa stempels en stansset.

En Kristel tenslotte ging aan de slag in haar planner.

Dat was het voor vandaag. De komende weken krijg je natuurlijk nog veel meer inspiratie van ons team met de nieuwe producten. In de tussentijd veel shopplezier!!

Els.

  1. Holly
    | Beantwoorden

    Super leuke stempels en mallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *