Maak kennis met het team najaar 2017/Meet the team fall 2017

Geplaatst in: Els Brigé design, general 4

‘t Is best wel een spannende dag vandaag. Voor het eerst sinds de start van mijn stempelwinkeltje staan er toch wel grote veranderingen op til in ons design team. Ik wil jullie allereerst nog heel erg bedanken voor de alweer talrijke inzendingen voor onze team oproep. Jullie maakten het alweer een heel moeilijke taak om er iemand uit te kiezen.

Met enige spijt nemen we vandaag afscheid van 3 designers, die er sinds het allereerste team zijn bijgeweest. Mariken, Inge, en Sandra stonden met de nodige passie achter ons merk van bij het prille begin. Afscheid nemen is nooit leuk, maar ik weet dat er hen nog heel veel moois te wachten staat. Dames, ik wil jullie heel graag bedanken. Tot blogs!

En dan laat ik jullie nu graag kennis maken met het nieuwe team najaar 2017.

Kristel, Ellen en Moon blijven wel nog even hangen in ons team. Zij zullen jullie verder blijven inspireren de komende 6 maanden. Met plezier stel ik jullie ook aan Evy voor.

Velen onder jullie zullen Evy wel al kennen, ze was ook één van onze gastdesigners het voorbije jaar, zij komt nu ons team versterken.

Hallo, ik ben Evy, 34 jaar en ik woon in het prachtig stadje Maaseik in Limburg (B). Ik ben leerkracht in het vijfde leerjaar/groep 7 van een basisschool hier om de hoek. Ik ben single, maar dat wil dan ook zeggen dat er niemand is om te klagen klagen over alle knutselmaterialen die ik koop 😉 In de weinige vrije tijd die er nog overschiet tussen het schoolwerk en andere hobby’s zoals yoga en haken, ben ik graag creatief bezig.Tekenen is altijd mijn favoriete hobby geweest, sinds het moment dat ik een potlood kon vasthouden. Daarna werd dat schilderen en die liefde is nooit overgegaan. Met kaarten maken ben ik in contact gekomen toen mijn jongere zusje haar eigen Kerstkaarten van theezakjes moest maken in het 6e leerjaar. Van theezakjes ben ik naar de onvermijdelijke 3D overgestapt en daarna op stempelen. Dat is toch wel wat ik het liefste doe. Ik hou ervan om te experimenteren met allerlei technieken en vind het heerlijk om youtube-filmpjes daarover te bekijken. Mijn stijl is meestal kleurrijk en ik hou van “waterverf-technieken” en shakercards. Ik was reeds verzot op de stempels van Els en had al een hele grote collectie. Maar ben nu toch erg vereerd dat ik bij haar designteam mag gaan horen.

blog: http://artsandeve.blogspot.be/ instagram: evy6g pinterest: Evy Goyens (ruime collectie borden!) fb: Arts&Eve

Evy maakte voor haar intro al een hele leuke jubileum kaart. Ze vertelt er jullie zelf meer over op haar blog, waar jullie natuurlijk meer van Evy’s werk kunnen bewonderen.

Ik hoop dat jullie me helpen om afscheid te nemen van Mariken, Inge en Sandra, en dat jullie het nieuwe team mee verwelkomen. En natuurlijk hoop ik ook heel erg dat ze jullie heel veel inspiratie kunnen bezorgen de komende maanden.

Vooraleer jullie gaan, nog even dit. Volgende zaterdag hebben we alweer een mini-realease op het programma staan, dus loop niet te ver weg 😉 In de loop van deze week krijgen jullie al enkele sneaks van ons te zien! Tot dan!!

Els.

4 Responses

 1. Miranda V
  | Beantwoorden

  Allereerst: super leuk dat Evy het team komt versterken! Ik weet dat zij groot fan is van de stempels en zij maakt hele leuke kaarten! Gefeliciteerd (en graag gedaan voor die schop onder je kont haha).

  Super jammer om te lezen dat zowel Inge als Sandra en Mariken het team verlaten. Zij hebben ons zeker geïnspireerd met alles wat zij de afgelopen periode hebben laten zien met de materialen. Bedankt voor al jullie mooie dames! Gelukkig zie ik jullie andere creaties nog gewoon op jullie privé blogs.

  Ondanks het vertrek van deze drie, heb je met de komst van Evy en de huidige dames een leuk gevarieerd team Els. Ik ben heel benieuwd wat voor leuks je weer hebt ontwerpen en wat jullie weer gaan laten zien de komende tijd!

 2. Miranda V
  | Beantwoorden

  ‘Bedankt voor al jullie mooie *creaties dames’ moest het zijn. 😉

 3. LindaCrea
  | Beantwoorden

  Gefeliciteerd Evy, wat ontzettend leuk! Jammer dat Inge, Sandra en Mariken het team verlaten. Maar er volgt vast weer heel wat moois van de nieuwe DT-leden! Groetjes, Linda

 4. Ellen H.
  | Beantwoorden

  We gaan ze missen; maar wat een leukerd is erbij gekomen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *