Maak kennis met ons team 2017/Meet the team 2017

Geplaatst in: Els Brigé design, general 4

Met heel veel trots stel ik jullie vandaag het Els Brigé design team van 2017 voor:

Ik was super blij te horen dat het voltallige team van 2016 jullie graag ook nog in 2017 verder wilde inspireren. Sandra, Ellen, Inge en Mariken doen dit ondertussen al sinds 1 jaar, en lieten al tal van prachtige projecten de revue passeren in die tijd. Kristel vervoegde het team 6 maanden geleden, en brengt met haar eigen aparte stijl en projecten een heel mooie aanvulling op de rest van het team.

Dit jaar wilde ik graag meer variatie in stijlen en projecten brengen hier op het blog, en ging ik daarom op zoek naar een tweetal nieuwe mensen. Ik stel jullie graag Mirjam en Moon voor.

Mirjam had ik al een tijdje in het oog. Haar kleurrijke en soms wat messy stijl in scrapbooken en Project Life vond ik heel erg in het oog springen. Toen ze ook nog liet weten deel uit te willen maken van ons team en graag met mijn stempels aan de slag te willen, werd ik heel erg nieuwsgierig 😉 Ik kan niet wachten om te zien wat voor moois ze voor ons in petto heeft voor de komende maanden. Mirjam stelt zich zelf nog even aan jullie voor:

 

 

Hi allemaal,

Ik ben Mirjam, 25 jaar. Ruim 10 jaar een stel met de papa van onze twee jongens. En we hebben 2 knuffelige 4voeters van katten, Joos & Noor. We wonen in het noorden van Nederland in een gezellig knus huis.  

Creatief bezig zijn is iets wat ik al vanaf kleins af aan doe. Vanaf m’n 13de houd ik me bezig met scrapbooking en inmiddels al een aantal jaar een combi met project life. Ik sta graag achter de fotocamera om het ”leven” in beeld vast te leggen. Dit documenteer ik vervolgens voor later. Ik gebruik hierbij papier, verf,stempels, embelishments en nog veel meer om voor mij de perfecte pagina bij de foto’s te creëren. Mijn stijl is wisselend van strak en veel laagjes papier tot spetterende verf en wat reliëf met modeling paste.

Ik hoop met mijn bijdrage aan het design team jullie te mogen inspireren met mijn werk.

Veel liefs Mirjam.

Je vindt Mirjam ook nog hier: Instagram | Facebook | You Tube

Moon volg ik al sinds jaar en dag, eigenlijk al sinds het prille begin dat ik met scrapbooken enz begon. De laatste tijd volg ik haar met nog meer interesse omdat ze ondermeer heel mooi geïllustreerde journals bijhoudt. Ik dacht dat het heel leuk zou zijn als ook dit luikje van de papierkunst vanaf nu op ons blog vertegenwoordigd zou zijn. Ook Moon vertelt kort wat meer over zichzelf.

Mijn naam is Moon, ik ben op de kop af 50 jaar oud, getrouwd en we hebben vier kinderen. Al zo lang als ik mezelf kan herinneren ben ik dol op knippen, plakken en lekker creatief bezig zijn, eigenlijk hadden we vroeger op school al zo een volgepakte schoolagenda en nu is dat mijn journal. 

Ik verheug me er vreselijk op om hier met de stempels van Els Brige aan de slag te gaan.

Je vindt Moon ook hier: Instagram

Aangezien ons team vanaf vandaag wat groter is, wil dit ook zeggen dat we vanaf nu nog meer moois op jullie kunnen afsturen 😉 Je mag mij en mijn bonte gezelschap – ik hoop dat ze het niet erg vinden dat ik hen zo noem – vanaf nu een 4-tal keer per week hier op het blog verwachten. We hopen dat jullie kunnen genieten van alle projecten!

Hou jullie agenda ook nog vrij voor volgende zaterdag, want dan komt er een nieuwe release aan!! In de loop van volgende week laten we jullie al enkele sneakjes zien 😉

Fijn weekend!

Els.

4 Responses

 1. Ellen H.
  | Beantwoorden

  Wooohooo welkom en wat kijk ik uit naarjullie creaties!!

 2. LindaCrea
  | Beantwoorden

  Onwijs leuk zeg! Ik kan niet wachten al dat moois hier op het blog voorbij te zien komen!

 3. cornelie
  | Beantwoorden

  Super tof allemaal, kunnen we van nog meer mooi’s gaan genieten. Succes allemaal!

 4. Marleen
  | Beantwoorden

  Via een vriendin ben ik in aanraking gekomen met een voor mij nieuw merk, ze tagde me in 1 van de gemaakte creaties. Ik zie uit naar mooie creaties, tot nu toe wordt ik erg blij van alle mooie dingen hier. Succes team!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *