Maak kennis met …/Meet … Kristel

Ik ben supertrots jullie vandaag nog een nieuw en zeer getalenteerd DT-lid te mogen voorstellen. Ik hoop dat jullie even erg genieten van haar creaties als ikzelf.

kristel-arends

kristel-arends_blog

Hoi! Ik ben Kristel, (bijna) 30, getrouwd met Kimo en moeder van twee heerlijke dochters van 5 en 7. Mijn leven is vrij chaotisch doordat ik chronisch ziek ben, maar voor mij is het totaal geen hindernis. Ik moet er dagelijks rekening mee houden, maar het heeft me nooit tegenhouden! Zo ben ik van beroep fotografe en run ik al jaren mijn eigen bedrijf hierin. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd altijd bezig; is het niet met kennis opdoen over allerlei zaken dan is het met creatief zijn. Stil zitten is niets voor mij! 🙂 Ik schilder, teken, maak kaarten en woondecoratie en ben graag creatief voor mijn werk bezig. Maar wat ik ook ontzettend graag doe is bezig zijn met ons Project Life fotoalbum; dit doe ik vrijwel wekelijks, heerlijk! Voorheen hield ik eigenlijk helemaal niets bij, wat ontzettend vreemd is voor een fotograaf eigenlijk, maar naast mijn werk was ik vaak te moe om thuis nog veel foto’s te maken. Uiteraard deed ik het wel, maar lang niet zoveel als nu en daar baal ik regelmatig erg van! Mijn moeder is vorig jaar namelijk overleden en ik besefte toen eigenlijk pas hoeveel fotomomenten ik had gemist. “Dat nooit meer!” dacht ik, dus zodoende ben ik met Project Life begonnen en ben ik ons (gezins)leven op wekelijkse basis gaan vastleggen. Niet alleen de hele speciale foto’s, maar juist de vooral dagelijkse momenten – de momenten die je vaak vergeet te fotograferen. Het is zo mooi en waardevol om dat terug te zien! Ik hoop dan ook dat ik jullie kan inspireren met mijn Project Life lay-outs om ook meer momenten vast te leggen. Je beseft vaak namelijk pas hoe waardevol een moment is geweest als het al achter de rug is…

7 en 5 door Kristel Arends voor Els Brigé design

Deze lay out draait om de verjaardagsshoot die ik gedaan heb van onze dochters. Dit stond al lang op mijn lijstje, dus nu ik het eindelijk heb kunnen doen, moesten de foto’s uiteraard ook weer verwerkt worden! 🙂 Ik gebruik foto’s bij voorkeur in hun geheel en versier specifiek aan de foto’s dan ook weinig. Wel vind ik het altijd leuk om hier en daar een stempel met passende tekst op een foto te gebruiken. Tevens gebruik ik regelmatig stempels om zelf een kaartje te maken of om een kaartje op te leuken. Zoals hier is te zien is bij de “Hoera” en “donderdag” kaartjes – super leuk om zo je eigen kaartje te maken!

7 en 5 door Kristel Arends voor Els Brigé design

Over het algemeen gebruik ik niet onwijs veel embellishments, maar hier en daar een leuke wood veneer ontbreekt eigenlijk zelden! Hetzelfde geldt voor enamel dots; super leuk al die vrolijk gekleurde dots!

7 en 5 door Kristel Arends voor Els Brigé design

Ik vind het ook altijd belangrijk om een stukje te journalen in een lay out, omdat je veel details toch snel weer vergeet en juist die dingen zijn zo leuk. Mijn handschrift is niet altijd even mooi, maar gelukkig heb ik een mooie typmachine! Helaas zit daar geen “backspace” op, dus soms zul je hier en daar een typfout of scheve tekst tegenkomen, maar dat maakt het voor mij alleen maar persoonlijker – het zijn immer “mijn fouten” 🙂

7 en 5 door Kristel Arends voor Els Brigé design

Misschien hadden jullie het al opgemerkt: Kristel geeft jullie al een klein voorproefje van een nieuwe stempelset, die volgende donderdag uitgegeven zal worden 😉 Vanaf maandag zullen we hier en daar een tip van de sluier lichten.

Je kan Kristel’s prachtige werk verder ook op Instagram volgen, en ze is ook op Facebook actief. Ik hoop dat jullie haar een warm welkom geven.

Els. SUPPLIES:

Vandaag Stempelset
Vandaag Stempelset
Vandaag Stempelset

Hoge kwaliteit clear stempel set. Afmetingen: 10×15 cm.

16,99 Lees meer
‘t Is je verjaardag Stempelset
‘t Is je verjaardag Stempelset
‘t Is je verjaardag Stempelset

Hoge kwaliteit clear stempel set. Afmetingen: 10×15 cm.

Heel leuk te combineren met de Welkom, baby clear stempel set. Bekijk ook de coördinerende stansset.

16,99 Lees meer

4 Responses

 1. Miranda V
  | Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je plekje in het team Kristel! Je werk ziet er erg leuk en mooi uit, leuke aanvulling een project-lifer in het team. Heel veel plezier!

 2. Kristel
  | Beantwoorden

  Dank je wel Miranda! Ik vind het een eer en geniet er nu al volop van om allerlei mooie dingen te mogen maken voor Els 🙂

 3. Mariken
  | Beantwoorden

  Wat een geweldig mooie start, met deze prachtige project-life pagina! Heel erg leuk dat je in het DT team zit, ik ga van je toffe creaties genieten!

 4. Linda van der Velden
  | Beantwoorden

  Wow gaaf zeg, dat belooft wat! Gave toevoeging aan het DT! Groetjes, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *