Kerststempels

Geplaatst in: Shop News 0

Ik had onlangs al eens een tipje van de sluier gelicht bij mijn Workspace Wednesday foto’s, die ik ook op mijn Instagram feed post. Ik ben al vaker eens op zoek gegaan naar mooie Nederlandse wensstempels, maar ik vind zelden wat ik zoek. En nu, met de feestdagen in zicht, had ik opnieuw hetzelfde probleem, en dus besloot ik er zelf een paar te gaan ontwerpen. Eerst op zoek naar een aantal leuke lettertypes, en na wat gefrutsel met groottes en positionering, had ik uiteindelijk twee ontwerpen waar ik tevreden mee was.

Workspace Wednesday 05.11.14

Na heel lang zoeken naar de meest voordelige en kwaliteitsvolle stempelmaker in de buurt, kwam ik uiteindelijk bij het Stempelatelier terecht. En binnen de kortste keren had ik mijn eigen stempels gewoon in handen. Zeer tevreden ben ik ermee. De klantenservice was fantastisch, de kwaliteit van de stempels is zeer goed. Aangezien ik dacht dat jullie misschien wel eens hetzelfde probleem hebben, en op zoek zijn naar Nederlandse wensstempels, heb ik er aantal extra besteld.

Beide stempels staan op EZ Mount, en kunnen dus meteen op een acrylblok geplaatst worden. Ze passen in een gewone envelop, verzending kost dus 0.70 € voor België, en 1.07 € voor Nederland.

Wil je er graag eentje, dan kan je die gewoon bij mij bestellen. Beschik je over een Paypal rekening, is het wel handig als je even langs mijn online winkel passeert en daar afrekent. Heb je geen Paypal, neem dan gewoon even contact op, en ik stuur je de gegevens voor een overschrijving door.

Fijn weekend!

———————————————-

For my international friends: I showed a sneak of this already in my Workspace Wednesday posts, that I also share on my Instagram feed. I designed a couple of Dutch sentiment stamps for the holidays, since it’s really difficult to find fun ones out here. I finally have them in hands, and love them. And I ordered a couple of extra for if my friends want one too;)

Happy weekend!!

Els.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *