International Scrapbooking Day Giveaway!!

Een dag als deze wilde ik niet zomaar voorbij laten gaan:) Hebben jullie speciale plannen op deze International Scrapbooking Day?

Sinds jaren ben ik fervent scapbooker, zoals jullie wellicht wel weten. Elk mogelijk formaat is bij mij de revue wel al eens gepasseerd, gaande van de klassieke 12″x12″ en mini-albums, over pocket page scrappen, traveler’s notebooks, etc. Ik vind ze stuk voor stuk zalig om te maken en om in terug te bladeren. Vandaar voor deze bijzondere dag een giveaway van 3 scrapbook stempelsets uit ons assortiment, namelijk de Hier & Nu set, de Avontuur en de Vakantieplanner stempelset. (Mocht je één van deze sets al in je bezit hebben, vervangen we die graag door een andere set naar keuze …)

Schrijft hieronder een berichtje neer om deel te nemen aan deze weggeefactie, waarin je me vertelt wat jouw favoriete scrapbookformaat is (als je al een keuze kan maken). Doe dit vóór zondag middernacht. Eén bericht per persoon graag. Ik maak maandag een winnaar bekend hier op het blog.

Veel creatief plezier!!

Els.

PS: Deze avond (1mei) loopt de kortingsactie voor moeder- en vaderdag ten einde. Vergeet niet snel nog te bestellen als je er gebruik wilde van maken …

Els Brigé
Eigenaar van Els Brigé design

13 Responses

 1. Susan Swart
  | Beantwoorden

  Ik hou van mini scrapbooks, maar helaas maak ik ze te weinig. Maar ik begin met een nieuw project waarin een mini scrapbook gemaakt moet worden, een uitdaging, na zo lange tijd van alleen maar kaarten maken.

 2. Marieke
  | Beantwoorden

  Ik ben een echte kaartenmaakster, maar zo heel soms maak ik ook wel eens een scrapalbum, die komen in allerlei maten en vormen!

 3. Margreet Dijkstra
  | Beantwoorden

  Hallo Els,
  Superleuk de actie van jou!
  Mijn favouriete scrapbookformaat is toch de klassieke 12 x12 inch omdat ik daar zoveel plaats heb voor stempels en allerhande frutsels. Nu ben ik ook begonnen in een journal en dat is ook wel weer erg leuk maar de bladzijde is gauw vol omdat ik er dan weer meer in schrijf! Ik doe mee voor de hier en nu stempelset omdat deze zeer veelzijdig is. En ik zou deze set mooi kunnen gebruiken om de trouwdag van dochter te scrappen (23 april jl getrouwd).

 4. Sandra
  | Beantwoorden

  Sinds de pocket pages ben ik daarop overgestapt, meestal op 12×12, maar er gaat ook zeker af en toe een andere maat tussen. Dit weekend worden er vooral herinneringen gemaakt om te srappen, want we gaan lekker kamperen aan het strand, dus die gave stempelsets passen heel goed 😉

 5. Tamara
  | Beantwoorden

  Happy scrapbookday!! Hier is mijn favoriete maat toch wel een tn, maar werk ook veel in planners. Groetjes Tamara

 6. Creanoek
  | Beantwoorden

  Hoi Els, wat een leuke actie!
  Mijn favoriete formaat is 12×12 heerlijk een mooie achtergrond maken met stempels en mixen media of soms met een mooi papier.

  Ik werk in december altijd bij 6×8 ook erg leuk en wat “makkelijker”” maar minder ruimte hahaha

  Ik ben alvast aan het duimen draaien!

 7. Marjan ter Harmsel
  | Beantwoorden

  Wauw. Wat een fantastische give away!! Ik doe graag mee. Mijn favoriete formaat op dit moment is traveler’s notebook. Ik maak boekjes per maand en vertel dan een verhaal per pagina. De ene maand zijn er 17 verhalen en de andere maand maar 5. Daarom maak ik altijd mijn eigen notebooks.
  Maar ik maak ook regelmatig een uitstapje naar pocketpages. Dan meestal op het 6×8 formaat. Al wil ik graag beginnen met 6×12.

 8. Marleen
  | Beantwoorden

  Ik maak graag scrapbookalbums voor de mooie herinneringen met kleindochters in vast te leggen … een album van bij de geboorte, een album voor schoolfoto’s in te bewaren en voor hun mama’s een album met speciale gebeurtenissen in hun leven .

 9. Paula
  | Beantwoorden

  Hoi Els!! Ik ben van oorsprong een kaarten maakster. Maar ik merkte dat ik dat wat minder ging doen..toen kwam de Planner voorbij! Dat vond ik leuk ..foto’s maken, printen en dan een soort dagboek bijhouden met vanalles wat ik meemaakte. Nu doe ik vanalles een beetje.. maar vaak gebruik ik scrap dingen bij mijn knutsels!! Dus gewoon scrappen in het klein whaha vaak op kaarten van 13½x13½! Super leuk jouw Give-away.. ik zou die stempels goed in mijn planner kunnen gebruiken!!

 10. Vicky
  | Beantwoorden

  Ik scrap vooral project life dus in pocket pages. Vroeger scrapte ik nooit “alledaagse” foto’s, zoals van de huisdieren, maar sinds een paar jaar wel. Daarnaast ook vooral 12×12 inch, en dat is vooral voor de grote reizen. Hoewel ik toch ook regelmatig daar ook met pocket pages aan de slag ga.
  Mini-albums zijn nooit echt mijn ding geweest, dus ik zweer bij 12×12, als volledig vel of als PL.
  De stempels zijn heel mooi, zou ideaal van pas komen in mijn project life of reisalbums.

 11. Diana Houtman
  | Beantwoorden

  Hoi Elsaller eerst wat een super waanzinnig leuke actie waar ik heel graag aan mee wil doen!!Ik vind jullie stempels super gaaf en ben er door Marie-Clare achter gekomen!!!Ik vind het super leuk om een planner bij te houden met stempels en foto’s met verhaaltjes erbij voor later, leuk voor mijn dochters om terug te kijken❤️Groetjes Diana Houtman

 12. Carmen
  | Beantwoorden

  Hoihoi! Laat ik ook es m’n kans wagen projecten van 12×12′ zijn me nog nooit gelukt, ik hou van klein en schattig 🙂 mini lay-outs met foto’s, laagjes papier, kleurtjes inkt en afgewerkt met stempels… Heerlijk! Ik krijg alweer ideeën bij het zien van die leuke stempels! Alvast een fijne national scrapbooking day (ps: dankzij Marie-Claire je opnieuw gevonden, top toch!)

 13. Ann Berge
  | Beantwoorden

  Ik maak vooral kaartjes maar als ik dan al een album maak heb ik een voorkeur voor een tussen maat . 8 inch .
  Maar ik hou van uitdagingen af en toe
  Groetjes Ann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *