I Love You Lots | Mini-Album Workshop

Geplaatst in: Minibook, scrapbooking, Workshop 0

I Love You Lots 1

(To my international readers: This is a post with a few sneaks of my new mini-album workshop, I’m hosting at my home at the end of September. I’ll surely share more of this album later on.)

Vandaag toon ik jullie graag een aantal voorproefjes van mijn mini-album workshop, die doorgaat op zaterdag 28 september. Met prachtig papier en embellishments van Crate Paper en Dear Lizzy maken we een verrassend mini-album met tal van verborgen vakjes.

I Love You Lots 2

Het album wordt samengehouden met een eenvoudige genaaide binding en laat ruimte voor heel veel foto’s, journaling, en een afwerking volgens je eigen stijl. Tijdens de workshop wordt stap-voor-stap uitgelegd hoe het album wordt gemaakt. De workshop is toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden, maar inschrijven is wel noodzakelijk. 

I Love You Lots 5

Deze workshop gaat door op zaterdag 28 september, van 13.30u tot 17.30u bij mij thuis (te Waarschoot) en kost 35 € (alle benodigdheden zijn in die prijs inbegrepen).

Heb je zin om deel te nemen aan deze workshop? Inschrijven is noodzakelijk, en kan via e-mail of via het contactformulier onderaan de workshop-pagina. Ik hoop van harte jullie te mogen verwelkomen!

Els.

 

0 Responses

 1. Ellen Haxelmans
  | Beantwoorden

  Het lijkt mij super leuk om een keertje met scrapbookers rond de tafel te zitten ipv alleen. Ik ga het eens na mijn herexamens bekijken hoe ik in tot daar geraak met het openbaar vervoer en zo mijn beslissing nemen of ik ook kan meedoen! Ik heb alvast veel zin 🙂

 2. tsurutadesigns
  | Beantwoorden

  I wanna join in the fun:) Such a neat mini Els!

 3. Marie-Anne Raeman
  | Beantwoorden

  ik kijk er al naar uit 🙂

 4. Lenny
  | Beantwoorden

  Tof!! Tof!! Tof!! Ziet er GEWELDIG uit!!!
  Ik wou dat ik kon meedoen!! :/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *