Fantastische verjaardag/Fantastic birthday | Els

Hoi hoi, hoe gaat het met je? Eindelijk terug weekend, hé. – Hi there, how are you? Finally weekend again, right.

Ik wilde vandaag een kaart met jullie delen, die ik een tijdje geleden maakte. Ik ging van start met de Helleborus bloemen, stempelde ze met zwarte inkt op wit papier en kleurde ze nadien in met Copics. Toen ik daarmee klaar was, gebruikte ik de bijhorende stans om ze uit te knippen. – I wanted to share a card with you today, that I made a while back. I first stamped the hellebores with black ink onto some white cardstock, and then colored them in with Copics. Once finished I cut them out using the matching dies.

De kaartbasis is gemaakt van licht grijs papier. Ik gebruikte een strook oudroze papier om het kleur van de bloemen te laten terugkomen. Een strookje zilveren glitterpapier maakt de kaart feestelijk. – The cardbase is made from light grey cardstock. I used a strip of pink cardstock along the bottom to mimic the color of the flowers. A strip of silver glitterpaper gives the card a festive touch.

Voor de wens gebruikte ik de ‘Geweldig’ en ‘Fantastisch’ woordstansen. De ‘Geweldig’ gebruikte ik om een e-tje achteraan de ‘Fantastisch’ te kunnen toevoegen. Na het voorzichtig losknippen van de letter, kan je nauwelijks zien dat hij achteraan de wens is toegevoegd. Het woord ‘verjaardag’ komt van de Proficiat stempelset. Ik stempelde het op een smal strookje wit papier en knipte het in een bannertje. – From that some glitter paper I die-cut the word fantastic for the sentiment. Well, I used 2 word dies to be honest to add the ‘e’ at the back, so the setiment would work grammatically. The rest of the sentiment is just stamped in black paper on a small strip of white cardstock, which I cut in a banner shape.

Zo dat is het voor vandaag. Bedankt dat je even langskwam! Geniet van je weekend! – So, that’s it for today. Thank you for stopping by here! Enjoy your weekend!

Els.

Els Brigé
Eigenaar van Els Brigé design

SUPPLIES:

2 Responses

 1. Rhodé
  | Beantwoorden

  Wat een prachtige kaart, Els! Het is mij nog niet gelukt om de helleborus in een mooi roze kleur te kleuren. Die van jou zijn geweldig! Een hele mooie kaart.

  • Els Brigé
   | Beantwoorden

   Dank je, Rhodé!! Ze zijn idd niet zo makkelijk in te kleuren hé. Ik heb er ook een tijdje op gezwoegd om ze naar mijn zin te krijgen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *