Els Brigé design wordt 6 jaar! + nieuwe release

Els Brigé design wordt morgen al 6 jaar! Dus dat gaan we vieren! Dat doen we ondermeer met een aantal nieuwe producten. Vandaag heb ik 2 nieuwe stempelsets en bijhorende stanssets aan jullie voor te stellen.

Zes jaar geleden was één van mijn eerste ontwerpen een verjaardagsstempelset. Tot op heden is hij de best verkochte set. En ondanks dat hij al een tijdje uitverkocht is, blijft er nog steeds heel veel vraag naar die set. Dus ik dacht dat het tijd was voor een nieuwe verjaardagsset. Ik stel jullie graag de Joepie! stempel- en bijhorende stansset voor.

Ik gebruik nog steeds graag een grote wens op mijn kaarten. Voor een verjaardag mag het al eens iets uitbundiger zijn, hé 😉 Er zijn zoveel mogelijkheden om een kaartje te maken met zo’n in het zicht springende wens als de ‘Joepie!’ en ‘jij bent jarig’ uit deze set. Beide combineren ze leuk met de kleinere wensen uit de set.

Natuurlijk hoort er ook een snijmallenset bij die wensen, zodat er nog meer creatieve mogelijkheden mee zijn. Ook de ‘Hieperdepiep!’, en ‘doe een wens’ hebben een bijhorende snijmal.

De tweede nieuwe stempelset van vandaag is de Vintage nummersset. Als kind speelde ik vaak in het bureau en atelier van mijn grootvader (die schoenmaker was) met zijn nummerstempels, waarmee hij prijzen en kortingen in de etalage van zijn winkel aanbracht. Ik koester ze tot op de dag van vandaag nog. Deze set is op die oude nummerstempels van mijn opa geïnspireerd.

Deze set combineert natuurlijk leuk met de Joepie! stempelset hierboven om verjaardagen en jubileumjaren mee aan te duiden op je kaartjes. Maar met de vele feestdagen de komende maanden en het nieuwe jaar al in zicht, maakte ik deze set ook met planning en scrapbooking in het achterhoofd.

Voor de cijfers en grote afgekorte dagen zijn er coördinerende stansen gemaakt. De kleinere dagen en maanden passen in het vakje.

Van beide nieuwe sets werden in de winkel ook bundels geplaatst van stempelset en bijhorende stansset.

Net als vorige keer had ik bij deze stempelsets ook wat ongeluk bij de verzending. Er zijn dus een aantal licht beschadigde stempelsets, waarbij de hoekjes van het acetaat een deuk of ezeloor hebben. De stempels zelf zijn echter intact. Daar is niets mis mee. Deze sets kunnen opnieuw aan verminderde prijs aangekocht worden. Er werden ook bundels aangemaakt van de beschadigde sets met hun bijhorende snijmallen.

Toen ik 6 jaar geleden besloot de stap te zetten en dit avontuur aan te gaan, had ik geen idee waar het me zou brengen. Wat ben ik dankbaar voor elk van jullie, die bestellingen plaatsten, leuke berichtjes achterlieten, me op fouten wezen, ons volgen op het blog en sociale media, moois maakten met onze producten, etc.

We vieren natuurlijk nog het hele weekend verder. Ik geef graag het hele weekend een korting van 15% op je volledige winkelmandje. Gebruik bij checkout de code ‘EBD6’ in om hiervan te genieten 🙂

Hier op ons blog geef ik ook alvast één van de nieuwe stempel- en stanssets weg. Schrijf bij deze blogpost een berichtje neer vóór zondag middernacht. Graag 1 berichtje per deelnemer. Ik loot maandag een winnaar uit. Hou vandaag en morgen ook onze sociale media goed in de gaten voor nog meer weggeefacties 😉

Alvast veel succes! Fijn weekend!

Els.

Els Brigé
Eigenaar van Els Brigé design

11 Responses

 1. Judith
  | Beantwoorden

  Twee supergave sets! Gefeliciteerd met je 6e stempelverjaardag! Op maar nog veel meer stempels!

 2. Margreet Dijkstra
  | Beantwoorden

  Hartelijk gefeliciteerd met het 6 jarige bestaan van je stempel en stanswinkel. Veel plezier en succes voor de Toekomst!

 3. Lieve S
  | Beantwoorden

  Gelukkige “verjaardag” !
  Wat een mooi verhaal over de stempels van je grootvader — misschien heeft de “stempelmicrobe” je toen te pakken gekregen.
  Ik ben nog altijd heel blij met m’n “Proficiat-stempel- en stansset”; die werken zo fijn !
  Mooi feestweekend gewenst !
  Lieve

 4. Danielle
  | Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je jubileum! De eerste verjaardagsset heb ik en word veel gebruikt! De nieuwe set is super mooi, ik houd ook zo van die mooie grote woorden op een kaart. Ben heel benieuwd naar alle leuke voorbeelden van je geweldige design team!

 5. Patricia
  | Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd Els. Wat super gaaf dat je door bent gegaan met het maken vanlooie stempels en bijbehorende stansjes. Super leuk. Ik ben en blijf van je mooie producten. Hoop snel weer actief te zijn en mooie creaties te kunnen maken en delen. Ga zo door en blijf genieten!!

 6. Vicky Borrey
  | Beantwoorden

  Waw, gefeliciteerd alvast met de 6de verjaardag! Hopelijk mogen er nog vele jaren (én leuke stempel/stanssets) bijkomen!!!
  Ik heb ook een aantal sets in mijn bezit en gebruik ze héél graag. Deze staat alvast ook op mijn verlanglijstje! Ik maak dan wel niet zo vaak meer wenskaartjes, maar met zo’n groot woord werk ik ook wel graag op een kaartje.

 7. Gefeliciteerd met het jubileum! En wat een mooie stempelsets met stansen! Ik ben zo dol op teksten, en zeker Nederlandstalige! Prachtig om een prominente plek op een kaart te geven! Maak ook nog altijd graag gebruik van de oudere hoera set. Blijft een topper!

 8. Evy
  | Beantwoorden

  Lieve Els, gefeliciteerd met 6 jaar leuke stempeles en stansjes! Op naar nog heel veel mooie en creatieve jaren! Ik heb eerst de stempels besteld en daarna zag ik deze actie, dus de stempelset die je weg geeft zal niet voor mij zijn lieve groetjes, Evy

 9. Oh ik had een berichtje geschreven maar weet niet of het nou goed gelukt is. Hartelijk gefeliciteerd met het jubileum! En wat een mooie stempel- en stansensets weer! Ik ben gek op teksten en mogen zeker een prominente plek op de kaart krijgen. Ben ook nog steeds groot fan van de ‘oude’ hoera stempel, echt een topper!

 10. Judith Jansma
  | Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd met het 6 jarig bestaan!! Ik heb grote collectie van je mooie stempels en stansen!! Fijne kwaliteit! Deze nieuwe verjaardagsset is ook weer prachtig!

 11. Lieve S
  | Beantwoorden

  Gelukkige “verjaardag”!
  Je ontwierp mooie nieuwe stempels ! Wat een mooi verhaal over je grootvader en z’n stempels — misschien heeft de “stempelmicrobe” je toen al te pakken gekregen ?!
  Ik ben nog steeds heel bij met de “Profciat stempel- en stansset” – ze werken zo fijn !
  Een mooi feestweekend gewenst !
  Lieve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *