DT 2016

Om jullie te helpen inspireren bij het werken met Els Brigé design producten, heb ik een team van uitmuntende ‘knutselaars’ samen gesteld. Zij brengen een aantal keer per week leuke projectjes op ons blog.

IMG_0384_300

Sandra Wieffering

“Hallo ik ben Sandra, 56 jaar, woon in Grootebroek (NH) en werk 28 uur bij Omring wijkzorg. In mijn vrije tijd ben ik altijd creatief bezig. Vooral (cute) kaartjes, kleine projectjes, stempelen, en kleuren doe ik heel graag!”

Je vindt Sandra hier:

Blog: http://sansscrapcorner.blogspot.nl/

Instagram: https://www.instagram.com/sandra_wieffering/

Facebook: https://www.facebook.com/sandra.wieffering

 

fotoframe_300

 

Inge Groot

“Ik ben Inge, ergens in de 40 en getrouwd met mijn highschool sweetheart. Samen wonen we op een heel mooi plekje in Bovenkarspel NH, hebben we twee prachtige dochters Eva en Rachel en een ondeugende kater Gijs.

Van kleins af aan ben ik al in de weer met papier, schaar en kleurpotloden en eigenlijk is dat altijd zo gebleven. Ik hou ontzettend van het creatieve, met een paar items iets zelf maken en daar weer iemand anders mee verrassen….leuk!

Rond de eeuwwisseling ben ik begonnen met kaarten maken en van het één kwam het ander, eerst werkte ik vooral met snijtechnieken en mallen en daarna rond 2002 heb ik mij gestort op stempels en “scrapkaartjes” zoals dat toen heette. In 2006 ben ik mijn eigen blog begonnen en oh wat werd de wereld toen klein! Bloggen was hier in Nederland nog niet heel erg hot en ik keek dan ook mijn ogen uit op blogs van buitenlandse stempelaars. Na het zelf plaatsen van berichten en kaarten ben ik regelmatig gevraagd om verschillende Design Teams te komen versterken, waar ik heel veel van heb geleerd en nog steeds leer.

Mijn stijl? Tsja hoe kan ik die om schrijven, een beetje scrappie, laagjes maar soms tegen het Clean and Simple aan, ook werken met designpapier vind ik super om te doen. Ik hou ervan om met verschillende materialen en technieken te werken en deze uit te proberen.”

 Je vindt Inge hier:

Blog Patterned Paper: http://patternedpapercrafts.blogspot.nl/

Instagram: https://www.instagram.com/inge.groot/

Facebook: https://www.facebook.com/inge.groot.1

Pinterest: https://nl.pinterest.com/ingemg/

 

 

Kristel Arends

Hoi! Ik ben Kristel, (bijna) 30, getrouwd met Kimo en moeder van twee heerlijke dochters van 5 en 7. Mijn leven is vrij chaotisch doordat ik chronisch ziek ben, maar voor mij is het totaal geen hindernis. Ik moet er dagelijks rekening mee houden, maar het heeft me nooit tegenhouden! Zo ben ik van beroep fotografe en run ik al jaren mijn eigen bedrijf hierin. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd altijd bezig; is het niet met kennis opdoen over allerlei zaken dan is het met creatief zijn. Stil zitten is niets voor mij! 🙂
Ik schilder, teken, maak kaarten en woondecoratie en ben graag creatief voor mijn werk bezig. Maar wat ik ook ontzettend graag doe is bezig zijn met ons Project Life fotoalbum; dit doe ik vrijwel wekelijks, heerlijk! Voorheen hield ik eigenlijk helemaal niets bij, wat ontzettend vreemd is voor een fotograaf eigenlijk, maar naast mijn werk was ik vaak te moe om thuis nog veel foto’s te maken. Uiteraard deed ik het wel, maar lang niet zoveel als nu en daar baal ik regelmatig erg van! Mijn moeder is vorig jaar namelijk overleden en ik besefte toen eigenlijk pas hoeveel fotomomenten ik had gemist. “Dat nooit meer!” dacht ik, dus zodoende ben ik met Project Life begonnen en ben ik ons (gezins)leven op wekelijkse basis gaan vastleggen. Niet alleen de hele speciale foto’s, maar juist de vooral dagelijkse momenten – de momenten die je vaak vergeet te fotograferen. Het is zo mooi en waardevol om dat terug te zien! Ik hoop dan ook dat ik jullie kan inspireren met mijn Project Life lay-outs om ook meer momenten vast te leggen. Je beseft vaak namelijk pas hoe waardevol een moment is geweest als het al achter de rug is…

Je vindt Kristel hier:

Instagram: https://www.instagram.com/pinkhippiecrafts/

 

 

IMG_0727_300

Mariken de Steenhuijsen Piters

“Mijn naam is Mariken, 54 jaar, moeder van vijf kinderen (drie van mij en twee van mijn man) en oma van een lieve kleindochter. Ik ben werkzaam op een VMBO school en ben mentor, docente wiskunde en biologie en verzorg steunlessen studievaardigheden.

Naast mijn full-time baan ben ik vaak bezig met mijn hobby’s. Kaarten maken is daar één van, ik vind het heerlijk om zo’n fijne uitlaatklep te hebben naast mijn werk en huishouden.

Ik ben DT lid van het blog CAS on Sunday, dat daagt mij uit om zelf Clean & Simple-kaarten te maken, ik hou ervan. Stempels en stansen van favoriete merken mixen doe ik graag.

Nu is het tijd voor de start van een nieuwe, hele leuke uitdaging, deelnemen aan het team van Els. Dat vind ik supertof en ik heb er zin in!”

Je vindt Mariken hier:

Blog: www.scrapcolour.blogspot.nl

 

Ellen_300

Ellen Haxelmans

“Ieps, Ik ben Ellen! Ik ben 25 jaar en behaalde nog niet zo lang mijn Master Sociaal Werk. De hobby begon bij mij met scrapbooken tot mijn vriend wat copic markers kocht in 2014. Nu kan ik echt wel spreken van een uit de hand gelopen hobby haha… Ik ben super trots dat ik deel mag uitmaken van die super getalenteerd team en kan werken met Els haar hippe Nederlandstalige stempels.”

Je vindt Ellen hier:

Blog: http://craftyellenh.blogspot.be

Facebook: https://www.facebook.com/ellen.freshdelight

Instagram: https://instagram.com/craftyellenh

YouTube: https://www.youtube.com/user/CraftyEllenH

 

Moon Hulsman

Mijn naam is Moon, ik ben op de kop af 50 jaar oud, getrouwd en we hebben vier kinderen. Al zo lang als ik mezelf kan herinneren ben ik dol op knippen, plakken en lekker creatief bezig zijn, eigenlijk hadden we vroeger op school al zo een volgepakte schoolagenda en nu is dat mijn journal. 

Ik verheug me er vreselijk op om hier met de stempels van Els Brige aan de slag te gaan.

Je vindt Moon hier:

Instagram: https://www.instagram.com/moonhulsman/

 

 

Mirjam Kraaijenhof

Hi allemaal,

Ik ben Mirjam, 25 jaar. Ruim 10 jaar een stel met de papa van onze twee jongens. En we hebben 2 knuffelige 4voeters van katten, Joos & Noor. We wonen in het noorden van Nederland in een gezellig knus huis.  

Creatief bezig zijn is iets wat ik al vanaf kleins af aan doe. Vanaf m’n 13de houd ik me bezig met scrapbooking en inmiddels al een aantal jaar een combi met project life. Ik sta graag achter de fotocamera om het ”leven” in beeld vast te leggen. Dit documenteer ik vervolgens voor later. Ik gebruik hierbij papier, verf,stempels, embelishments en nog veel meer om voor mij de perfecte pagina bij de foto’s te creëren. Mijn stijl is wisselend van strak en veel laagjes papier tot spetterende verf en wat reliëf met modeling paste.

Ik hoop met mijn bijdrage aan het design team jullie te mogen inspireren met mijn werk.

Veel liefs Mirjam.

Je vindt Mirjam hier:

Instagram:  https://www.instagram.com/moots_documentlife/

Facebook: https://www.facebook.com/mootsdocumentlife/?fref=ts

YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCdPCfcVcZ1oEXSZASCnDn0g