DT 2016

Om jullie te helpen inspireren bij het werken met Els Brigé design producten, heb ik een team van uitmuntende ‘knutselaars’ samen gesteld. Zij brengen een aantal keer per week leuke projectjes op ons blog.

 

 

Kristel Arends

Hoi! Ik ben Kristel, (bijna) 30, getrouwd met Kimo en moeder van twee heerlijke dochters van 5 en 7. Mijn leven is vrij chaotisch doordat ik chronisch ziek ben, maar voor mij is het totaal geen hindernis. Ik moet er dagelijks rekening mee houden, maar het heeft me nooit tegenhouden! Zo ben ik van beroep fotografe en run ik al jaren mijn eigen bedrijf hierin. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd altijd bezig; is het niet met kennis opdoen over allerlei zaken dan is het met creatief zijn. Stil zitten is niets voor mij! 🙂
Ik schilder, teken, maak kaarten en woondecoratie en ben graag creatief voor mijn werk bezig. Maar wat ik ook ontzettend graag doe is bezig zijn met ons Project Life fotoalbum; dit doe ik vrijwel wekelijks, heerlijk! Voorheen hield ik eigenlijk helemaal niets bij, wat ontzettend vreemd is voor een fotograaf eigenlijk, maar naast mijn werk was ik vaak te moe om thuis nog veel foto’s te maken. Uiteraard deed ik het wel, maar lang niet zoveel als nu en daar baal ik regelmatig erg van! Mijn moeder is vorig jaar namelijk overleden en ik besefte toen eigenlijk pas hoeveel fotomomenten ik had gemist. “Dat nooit meer!” dacht ik, dus zodoende ben ik met Project Life begonnen en ben ik ons (gezins)leven op wekelijkse basis gaan vastleggen. Niet alleen de hele speciale foto’s, maar juist de vooral dagelijkse momenten – de momenten die je vaak vergeet te fotograferen. Het is zo mooi en waardevol om dat terug te zien! Ik hoop dan ook dat ik jullie kan inspireren met mijn Project Life lay-outs om ook meer momenten vast te leggen. Je beseft vaak namelijk pas hoe waardevol een moment is geweest als het al achter de rug is…

Je vindt Kristel hier:

Instagram: https://www.instagram.com/pinkhippiecrafts/

 

Ellen_300

Ellen Haxelmans

“Ieps, Ik ben Ellen! Ik ben 25 jaar en behaalde nog niet zo lang mijn Master Sociaal Werk. De hobby begon bij mij met scrapbooken tot mijn vriend wat copic markers kocht in 2014. Nu kan ik echt wel spreken van een uit de hand gelopen hobby haha… Ik ben super trots dat ik deel mag uitmaken van die super getalenteerd team en kan werken met Els haar hippe Nederlandstalige stempels.”

Je vindt Ellen hier:

Blog: http://craftyellenh.blogspot.be

Facebook: https://www.facebook.com/ellen.freshdelight

Instagram: https://instagram.com/craftyellenh

YouTube: https://www.youtube.com/user/CraftyEllenH

 

Moon Hulsman

Mijn naam is Moon, ik ben op de kop af 50 jaar oud, getrouwd en we hebben vier kinderen. Al zo lang als ik mezelf kan herinneren ben ik dol op knippen, plakken en lekker creatief bezig zijn, eigenlijk hadden we vroeger op school al zo een volgepakte schoolagenda en nu is dat mijn journal. 

Ik verheug me er vreselijk op om hier met de stempels van Els Brige aan de slag te gaan.

Je vindt Moon hier:

Instagram: https://www.instagram.com/moonhulsman/

 

Hallo, ik ben Evy, 34 jaar en ik woon in het prachtig stadje Maaseik in Limburg (B). Ik ben leerkracht in het vijfde leerjaar/groep 7 van een basisschool hier om de hoek. Ik ben single, maar dat wil dan ook zeggen dat er niemand is om te klagen klagen over alle knutselmaterialen die ik koop 😉 In de weinige vrije tijd die er nog overschiet tussen het schoolwerk en andere hobby’s zoals yoga en haken, ben ik graag creatief bezig.Tekenen is altijd mijn favoriete hobby geweest, sinds het moment dat ik een potlood kon vasthouden. Daarna werd dat schilderen en die liefde is nooit overgegaan. Met kaarten maken ben ik in contact gekomen toen mijn jongere zusje haar eigen Kerstkaarten van theezakjes moest maken in het 6e leerjaar. Van theezakjes ben ik naar de onvermijdelijke 3D overgestapt en daarna op stempelen. Dat is toch wel wat ik het liefste doe. Ik hou ervan om te experimenteren met allerlei technieken en vind het heerlijk om youtube-filmpjes daarover te bekijken. Mijn stijl is meestal kleurrijk en ik hou van “waterverf-technieken” en shakercards.

Ik was reeds verzot op de stempels van Els en had al een hele grote collectie. Maar ben nu toch erg vereerd dat ik bij haar designteam mag gaan horen. 

Je vindt Evy hier:

blog: http://artsandeve.blogspot.be/

instagram: evy6g

facebook: Arts&Eve