DT 2016

Om jullie te helpen inspireren bij het werken met Els Brigé design producten, is er een team van uitmuntende ‘knutselaars’. Zij brengen een aantal keer per week leuke projectjes op ons blog.

Rhodé van den Berge

“Ik ben Rhodé van den Berge, 40 jaar, getrouwd en moeder van 4 kinderen. Ik werk parttime in het onderwijs. Naast deze bezigheden neem ik bewust regelmatig de tijd om lekker met m’n hobby bezig te zijn. Ik geniet er enorm van om met stempels en papier allerlei kaarten te maken. 

Creatief bezig zijn is mij met de paplepel ingegoten. Ik ben opgegroeid met een moeder en tantes die graag knutselden. Mijn moeder verkocht haar creaties vaak op beurzen en markten. Ik ging graag met haar mee en kreeg dan ook een plekje op de tafel om mijn zelfgemaakte spulletjes uit te stallen en zodoende te kunnen verkopen. In mijn tienerjaren werkte ik bij een soort webshop voor knutselspullen en gaf ik diverse workshops. Knutselen heeft dus altijd een plaats in mijn leven gehad.

Momenteel maak ik vooral kaarten en af en toe een geschenkverpakking. Soms gebruik ik diverse designpapiertjes en de andere keer ga ik juist voor veel wit. Ik vind het onwijs leuk om deel uit te maken van het DT van Els Brigé. Ik hoop jullie ook komend jaar weer te inspireren!”

Je vindt Rhodé hier:

Instagram: littlerosacrafts

Blog: little-rosa.blogspot.com

Patricia Kragten

Ik ben Patricia, 38 jaar oud en inmiddels geen Utrechtenaar meer maar een Limburger. Sinds kort heb ik de stap genomen om te verhuizen naar Limburg. Mijn vriend en ik hebben een bewuste keuze gemaakt om dichter bij de natuur te gaan wonen en de drukte uit de stad te verruilen voor de rust van een klein dorpje.

Ik scrap al heel wat jaren en heb dan ook veel creatieve dingen geprobeerd, maar mijn hart ligt nog steeds bij het scrappen. Je zult vooral veel scrapbook layouts, pocket pages pagina’s en tn journals voorbij zien komen van mij. Maar zo nu en dan vind ik het ook leuk om een kaartje of cadeau verpakking te maken.

Ik hoop jullie dan ook genoeg te kunnen inspireren met de leuke stempels van Els Brigé Design.”

Instagram: kragt83

Facebook: Patricia Kragten

Willeke van Hattum

Hoi, Ik ben Willeke van Hattum. Moeder van twee kinderen en vrouwtje van twee hangoor konijnen, twee poesjes en een golden retriever, Ik hou van gezelligheid en creativiteit. Het begon allemaal met een wens om een eigen fotoalbum te maken van onze trouwdag. Ik werd lid van een scrapforum voor inspiratie. Dit is uit eindelijk uitgegroeid tot een eigen forum met vrienden voor het leven.

Mijn hobby is ook uitgebreider geworden. Ik maak kaarten en ik scrap nog steeds. Mijn haaknaald ligt ook regelmatig in mijn handen.

Ik wil graag mensen blij maken en inspireren. Dit is het tweede jaar dat ik bij Els Brigé aan de slag mag. Hoe bijzonder is dat!

Geniet mee en vooral veel (kijk) plezier.

Groetjes, Willeke.

Je vindt Willeke hier:

Blog: De creatieve tuin

Instagram: willpower_crafts

Facebook: Willeke Lijzenga

Suzanne Wallage

“Mijn naam is Suzanne, ik ben 38 jaar en woon met mijn partner en twee kinderen in Noord-Holland.
Naast mijn werk in de psychiatrie ben ik in mijn scrapkamer te vinden. Ik vind het heerlijk om alle herinneringen, groot en klein vast te leggen. Dit doe ik in planners, pocketpages of minialbums.
Ik kijk ontzettend uit naar het aankomende jaar en hoop jullie te inspireren met leuke voorbeelden ❤️

Je vindt Suzanne hier:

Instagram: suus_creative

Leonie WithArt

Mijn naam is Leonie, ik ben 42 jaar en woon in het noorden van Nederland. Ik ben lerares in het basisonderwijs en ben erg graag creatief bezig. In 2008 ben ik begonnen met stempelen en in 2018 ben ik gestart met mijn eigen YouTube kanaal. Hier laat ik regelmatig zien hoe ik mijn kaarten maak. Naast het maken van kaarten vind ik het ook leuk om te puzzelen, te lezen en op reis te gaan met onze camper.”

Je vindt Leonie hier:

Instagram: leoniewithart

YouTube: Leonie WithArt