DT 2016

Om jullie te helpen inspireren bij het werken met Els Brigé design producten, heb ik een team van uitmuntende ‘knutselaars’ samen gesteld. Zij brengen een aantal keer per week leuke projectjes op ons blog.

 

Ellen_300

Ellen Haxelmans

“Ieps, Ik ben Ellen! Ik ben 25 jaar en behaalde nog niet zo lang mijn Master Sociaal Werk. De hobby begon bij mij met scrapbooken tot mijn vriend wat copic markers kocht in 2014. Nu kan ik echt wel spreken van een uit de hand gelopen hobby haha… Ik ben super trots dat ik deel mag uitmaken van die super getalenteerd team en kan werken met Els haar hippe Nederlandstalige stempels.”

Je vindt Ellen hier:

Blog: http://craftyellenh.blogspot.be

Facebook: https://www.facebook.com/ellen.freshdelight

Instagram: https://instagram.com/craftyellenh

YouTube: https://www.youtube.com/user/CraftyEllenH

 

 

Moon Hulsman

Mijn naam is Moon, ik ben op de kop af 50 jaar oud, getrouwd en we hebben vier kinderen. Al zo lang als ik mezelf kan herinneren ben ik dol op knippen, plakken en lekker creatief bezig zijn, eigenlijk hadden we vroeger op school al zo een volgepakte schoolagenda en nu is dat mijn journal. 

Ik verheug me er vreselijk op om hier met de stempels van Els Brige aan de slag te gaan.

Je vindt Moon hier:

Instagram: https://www.instagram.com/moonhulsman/

 

Hallo, ik ben Evy, 34 jaar en ik woon in het prachtig stadje Maaseik in Limburg (B). Ik ben leerkracht in het vijfde leerjaar/groep 7 van een basisschool hier om de hoek. Ik ben single, maar dat wil dan ook zeggen dat er niemand is om te klagen klagen over alle knutselmaterialen die ik koop 😉 In de weinige vrije tijd die er nog overschiet tussen het schoolwerk en andere hobby’s zoals yoga en haken, ben ik graag creatief bezig.Tekenen is altijd mijn favoriete hobby geweest, sinds het moment dat ik een potlood kon vasthouden. Daarna werd dat schilderen en die liefde is nooit overgegaan. Met kaarten maken ben ik in contact gekomen toen mijn jongere zusje haar eigen Kerstkaarten van theezakjes moest maken in het 6e leerjaar. Van theezakjes ben ik naar de onvermijdelijke 3D overgestapt en daarna op stempelen. Dat is toch wel wat ik het liefste doe. Ik hou ervan om te experimenteren met allerlei technieken en vind het heerlijk om youtube-filmpjes daarover te bekijken. Mijn stijl is meestal kleurrijk en ik hou van “waterverf-technieken” en shakercards.

Ik was reeds verzot op de stempels van Els en had al een hele grote collectie. Maar ben nu toch erg vereerd dat ik bij haar designteam mag gaan horen. 

Je vindt Evy hier:

blog: http://artsandeve.blogspot.be/

instagram: evy6g

facebook: Arts&Eve