DT 2016

Om jullie te helpen inspireren bij het werken met Els Brigé design producten, heb ik een team van uitmuntende ‘knutselaars’ samen gesteld. Zij brengen een aantal keer per week leuke projectjes op ons blog.

 

Mathilde Bottenheft

“Mijn naam is Mathilde Bottenheft, op de socials bekend als Made by Mathilde, 48 jaar en woonachtig in Zutphen – NL. Ik ben vanaf kinds af aan al creatief met kleur, papier en pennen. Naast mijn parttime baan bij een groothandel in kantoor-, teken- en computersupplies zit ik ook een in een DT-team van een hobbywinkel waar ik de afgelopen jaren allerlei soorten workshops heb gegeven (handlettering, mixed media, scrapbooking). Ook heb ik samen met de eigenaresse van een hobbywinkel stempels ontworpen. Op dit moment richt mijn hobby zich voornamelijk op  handlettering, bulletjournaling en stempelen en probeer ik allerlei materialen en technieken uit en combineer ik dit weer met elkaar. Ik kan niet wachten om met de Els Brigé stempels aan de slag te gaan en jullie te inspireren!”

Je vindt Mathilde hier:

Blog: http://madebymathilde.blogspot.com/

Instagram: madebymathilde

Facebook: madebymathilde

 

 

Judith Jansma

“Hallo, ik ben Judith, 35 jaar en woon in Drenthe. Ik ben getrouwd en moeder van een zoontje van 4 jaar. Ik werk als wijkziekenverzorgende in de thuiszorg en naast mijn werk ben ik graag creatief bezig. Het is ooit begonnen met 3d kaarten maken, maar toen ik jaren geleden het stempelen ontdekte ben ik daarop over gegaan. Het is voor mij een feestje om een cadeautje leuk verpakt weg te geven of een mooie kaart te versturen. Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van het designteam van Els!”

Je vindt Judith hier:

Instagram: judith_jansma

Facebook: judith.jansma.7

 

 

Marie-Claire van Lierop, Pearson

“Hoi, hoi, ik ben Marie-Claire 49 jaar en woon in Brabant, ik ben getrouwd en heb 2 dochters van 19 en 17 jaar.

Ik ben al jaren creatief met papier en hou erg van clean & simple. Buiten kaarten, labels en doosjes werk ik graag in mijn journal.

Ik vind het super leuk om in het dt-team van Els te zitten!”

Je vindt Marie-Claire hier:

Instagram: mcpearson69

 

Evy Goyens

“Hallo, ik ben Evy, 34 jaar en ik woon in het prachtig stadje Maaseik in Limburg (B). Ik ben leerkracht in het vijfde leerjaar/groep 7 van een basisschool hier om de hoek. Ik ben single, maar dat wil dan ook zeggen dat er niemand is om te klagen klagen over alle knutselmaterialen die ik koop 😉 In de weinige vrije tijd die er nog overschiet tussen het schoolwerk en andere hobby’s zoals yoga en haken, ben ik graag creatief bezig.Tekenen is altijd mijn favoriete hobby geweest, sinds het moment dat ik een potlood kon vasthouden. Daarna werd dat schilderen en die liefde is nooit overgegaan. Met kaarten maken ben ik in contact gekomen toen mijn jongere zusje haar eigen Kerstkaarten van theezakjes moest maken in het 6e leerjaar. Van theezakjes ben ik naar de onvermijdelijke 3D overgestapt en daarna op stempelen. Dat is toch wel wat ik het liefste doe. Ik hou ervan om te experimenteren met allerlei technieken en vind het heerlijk om youtube-filmpjes daarover te bekijken. Mijn stijl is meestal kleurrijk en ik hou van “waterverf-technieken” en shakercards.

Ik was reeds verzot op de stempels van Els en had al een hele grote collectie. Maar ben nu toch erg vereerd dat ik bij haar designteam mag gaan horen.” 

Je vindt Evy hier:

Blog: http://artsandeve.blogspot.be/

Instagram: evy6g

Facebook: Arts&Eve

 

 

Joke van Essen

“Hoi! Ik ben Joke, 34 jaar, apothekersassistente by day, knutselmuts by night. En tijdens weekenden. En vakanties. Eigenlijk wanneer ik maar kan dus eigenlijk. Ik heb veel creatieve hobby’s, maar kaarten maken is toch wel de grootste. Het is heerlijk om lekker bezig te zijn, en iets te maken wat uniek is, helemaal zoals jij het wilt. En je kan er mensen nog blij mee maken ook!
Ik ben heel erg blij nu deel uit te maken van het team van Els Brigé, en hoop veel mooie projecten met jullie te kunnen delen!”

Je vindt Joke hier:

Website: http://www.jcreatique.nl/home.html

Instagram: jcreatique

Facebook: jcreatique

 

 

 

Patricia Kragten

“Ik ben Patricia, 35 jaar oud en woonachtig in Utrecht. Ik werk fulltime en ben in de vrije uurtjes veel te vinden in mijn hobby kamer. Daar ga ik vaak aan de slag met het scrappen van mijn vakantie foto’s en het vastleggen van andere mooie herinneringen. Deze herinneringen verwerk ik voornamelijk in scrapbook layouts, pocket pages, tn-journals en miniboekjes. 

Ik ben erg blij dat ik deel mag uitmaken van dit creatieve team en natuurlijk mag gaan werken met de geweldige producten van Els.”

Je vindt Patricia hier:

Instagram: kragt83