DT 2016

Om jullie te helpen inspireren bij het werken met Els Brigé design producten, heb ik een team van uitmuntende ‘knutselaars’ samen gesteld. Zij brengen een aantal keer per week leuke projectjes op ons blog.

Mathilde Bottenheft

“Mijn naam is Mathilde Bottenheft, op de socials bekend als Made by Mathilde, 50 jaar en woonachtig in Zutphen – NL. Ik ben vanaf kinds af aan al creatief met kleur, papier en pennen. Naast mijn parttime baan bij een groothandel in kantoor-, teken- en hobbymaterialen zit ik ook een in een DT-team van een hobbywinkel waar ik de afgelopen jaren allerlei soorten workshops heb gegeven (handlettering, mixed media, scrapbooking). Op dit moment richt mijn hobby zich voornamelijk op  handlettering, bulletjournaling, stempelen en mixed media en probeer ik allerlei materialen en technieken uit en combineer dit met elkaar. Ik kan niet wachten om weer met de Els Brigé stempels aan de slag te gaan en jullie te inspireren!”

Je vindt Mathilde hier:

Blog: http://madebymathilde.blogspot.com/

Instagram: madebymathilde

Facebook: madebymathilde

Rhodé van den Berge

“Ik ben Rhodé van den Berge, 38 jaar, getrouwd en moeder van 4 kinderen. Ik werk parttime in het onderwijs. Naast deze bezigheden neem ik bewust regelmatig de tijd om lekker met m’n hobby bezig te zijn. Ik geniet er enorm van om met stempels en papier allerlei kaarten te maken. 

Creatief bezig zijn is mij met de paplepel ingegoten. Ik ben opgegroeid met een moeder en tantes die graag knutselden. Mijn moeder verkocht haar creaties vaak op beurzen en markten. Ik ging graag met haar mee en kreeg dan ook een plekje op de tafel om mijn zelfgemaakte spulletjes uit te stallen en zodoende te kunnen verkopen. In mijn tienerjaren werkte ik bij een soort webshop voor knutselspullen en gaf ik diverse workshops. Knutselen heeft dus altijd een plaats in mijn leven gehad.

Momenteel maak ik vooral kaarten en af en toe een geschenkverpakking. Soms gebruik ik diverse designpapiertjes en de andere keer ga ik juist voor veel wit. Ik heb in ieder geval ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging als DT-lid en hoop jullie te inspireren met diverse projecten.”

Je vindt Rhodé hier:

Instagram: rhodevdbk

Blog: little-rosa.blogspot.com

Marie-Claire van Lierop, Pearson

“Hoi, hoi, ik ben Marie-Claire 51 jaar, getrouwd met Marco en hebben 2 dochters van 21 & 18 (bijna 19) en wonen in Brabant. Ik ben al jaren creatief met papier en stempels! Ik maakte vooral kaartjes, labels en doosjes, maar op het moment vind ik het heerlijk om plannerpagina’s te maken.  Ik hoop jullie te kunnen inspireren om ook lekker creatief bezig te zijn!

Groetjes, Marie-Claire”

Je vindt Marie-Claire hier:

Instagram: mcpearson69

Joke van Essen

“Hoi! Ik ben Joke, 34 jaar, apothekersassistente by day, knutselmuts by night. En tijdens weekenden. En vakanties. Eigenlijk wanneer ik maar kan dus eigenlijk. Ik heb veel creatieve hobby’s, maar kaarten maken is toch wel de grootste. Het is heerlijk om lekker bezig te zijn, en iets te maken wat uniek is, helemaal zoals jij het wilt. En je kan er mensen nog blij mee maken ook!
Ik ben heel erg blij nu deel uit te maken van het team van Els Brigé, en hoop veel mooie projecten met jullie te kunnen delen!”

Je vindt Joke hier:

Website: http://www.jcreatique.nl/home.html

Instagram: jcreatique

Facebook: jcreatique