December Gastdesigner | Miranda de Ridder-Versteege

Vandaag hebben we onze gast van december op bezoek hier op het blog. Deze maand toont Miranda het beste van zichzelf met 3 kaarten in haar eigen prachtige, kleurrijke stijl.

Hoi! Ik ben Miranda de Ridder-Versteege en nog heel eventjes nét onder de 30 jaar.

Buiten mijn werk als begeleider op een kinderdagcentrum voor kinderen met een verstandelijke/lichamelijke beperking, vind ik het heerlijk om thuis te rommelen met inkt, papier, washitape en stempels. Ik heb een zwak voor lieve, schattige stempels en leuke lettertypen. Ik vind het super leuk om met weinig materiaal iets leuks te maken, er ontstaan dus vooral kaarten zonder al teveel poespas aan mijn knutseltafel.

Ik gebruik de stempels van Els regelmatig op mijn creaties, dus ik vind het een hele eer dat Els mij heeft gevraagd om gastdesigner te zijn voor vandaag. Met heel veel plezier laat ik jullie vandaag drie kaarten zien!

Wil je meer van Miranda’s werk zien, dan kun je terecht op haar blog of sociale media. Ze vertelt jullie zelf meer over de leuke kaarten die ze maakte.

Blog: www.creaties-miranda.blogspot.nl
Facebook: www.facebook.com/MirandasCreaties
Instagram: MirandasCreaties
Pinterest: www.pinterest.com/CreaMi

Met mijn liefde voor rolletjes washitape, kon ik het niet laten om twee kaarten te maken met vrolijke kleuren.

Na het bij elkaar zoeken van een aantal opvallende kleuren, plakte ik afgescheurde stukjes washitape op het midden van de kaart. Daar overheen stempelde ik met de speelse letters uit de Welkom, baby stempelset.

De zwarte inkt van StazOn werkt hiervoor heel fijn, deze inkt is geschikt voor alle oppervlakken – zelfs op het gladde washitape krijg je strakke afdrukken.

Voor een beetje contrast en een iets minder zoet resultaat voegde ik een aantal zwarte details toe, zoals het zwarte randje langs de rand van de kaart en een strook zwart-witte washitape aan de binnenzijde van de kaart.

Als ik een clean-and-simpel kaart heb gemaakt, gaat het toch ook weer kriebelen om met mooi dessin papier aan de gang te gaan. Dan zijn mijn kaarten iets gevulder, maar nog steeds zonder al teveel poespas: papier, stempels en pailletten. De Jij en ik stempelset bevat heel veel leuke teksten van verschillende groottes, ideaal om lekker mee te spelen!

Ik sneed verschillende vierkanten, rechthoeken en een hartje uit, welke ik schots en scheef op de kaart verwerkte. De randjes van de vormen heb ik beinkt en vervolgens met een distresser bewerkt, zodat er rafelige randjes ontstaan. Een klein detail die de kaart met lieve teksten en kleuren iets minder zoet maakt.

Op enkele van deze vormen stempelde ik een tekst. Het is leuk om de teksten op verschillende manieren te verwerken, bijvoorbeeld door de tekst een kwart slag te draaien zoals ik deed met de tekst ‘hou van jou’ achter ‘ik’.

Wat ook al snel een leuk resultaat geeft, is door alle woorden van een zin apart te stempelen op kleine strookjes papier en deze vervolgens onder of achter elkaar te plakken, zoals ik onder andere deed met de tekst ‘jij + ik = ‘.

Liefs,

Miranda.

Een dikke dankjewel, Miranda, voor je bijdrage deze maand! Het is een eer om jou hier als gast op ons blog te hebben.

SUPPLIES:

Jij en ik Stempelset
Jij en ik Stempelset
Jij en ik Stempelset

Hoge kwaliteit clear stempel set. Afmetingen: 10×15 cm.

Deze stempelset combineert heel mooi met de Mijnheer en mevrouw Stempelset.

16,99 Toevoegen aan winkelwagen
Uitverkoop!
Welkom, baby Stempelset
Welkom, baby Stempelset
Welkom, baby Stempelset

Hoge kwaliteit clear stempel set. Afmetingen: 10×15 cm.

Heel leuk te combineren met de ‘t Is je verjaardag clear stempel set. Bekijk ook de coördinerende stansset.

13,59 Lees meer

11 Responses

 1. Rhodé
  | Beantwoorden

  Het zijn heel verschillende kaartjes geworden, maar wat zijn ze mooi! Super! De details, he?!

 2. Ellen
  | Beantwoorden

  Leuke serie! Vooral je babykaartjes vind ik super. Lekker fris door je kleurkeuze.

 3. CreaNancy
  | Beantwoorden

  heel verschillende kaarten, de typische Miranda-Washikaartjes en daarnaast een toffe ‘hou van’-kaart! Schitterend werk waarop de mooie stempels super tot hun recht komen!
  groetjes
  Nancy

 4. Margot
  | Beantwoorden

  Superleuk! Vooral de eerste serie is een echte blikvanger, zo gaaf dat roze/geel en zwart!

 5. Sandra
  | Beantwoorden

  Superleuk! En echte Miranda kaartjes!

 6. Mariken
  | Beantwoorden

  Wat een mooie kaarten Miranda! Enig zijn je babykaartjes, tuurlijk met washi-tape…dat kan niet missen. Leuk dat je gast-designer bent!!

 7. LindaCrea
  | Beantwoorden

  Wow wat gaaf Miranda! Je hebt echt het beste in jezelf naar bovengehaald en in deze creaties gestopt. I love them! Groetjes, Linda

 8. cornelie
  | Beantwoorden

  Ja, geen verassing voor mij, had dit wel verwacht jou hier eens te spotten. Super leuk natuurlijk, en erg gaaf hoe je deze stempels hebt verwerkt in jou zo herkenbare stijl! Erg tof de kaartjes met washi tape. Heerlijk die felle kleurtjes, en dat zwart geeft het zeker pit. Leuk ook het model van de tweede kaart. Lekker bezig geweest!!

 9. Colien
  | Beantwoorden

  Gaaf!! Vooral de bovenste is een echte ‘Miranda-washi-tape’-kaart 😉
  grtz. Colien

 10. Judith
  | Beantwoorden

  Ze zijn leuk, Miranda!
  Vooral de eerste vind ik geweldig! Prachtige kleuren, fleurig, sprekend en toch niet te druk. Top!

 11. Anita
  | Beantwoorden

  Hoe grandioos leuk ook deze stijl van kaarten met de mooiste stempel teksten,…. heerlijk van genoten.

  Warme Groetjes,
  Anita.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *